College van Beroep

Het College van Beroep bestaat uit leden met diverse achtergronden en verschillende werkervaringen. Zo heeft het College van Beroep rechtsgeleerde leden (voorzitters en lid-juristen), maar ook leden (beroepsgenoten) voor elk van de categorie├źn van jeugdprofessionals.

SKJ kan beroepsgenoten zowel in het College van Toezicht als in het College van Beroep indelen. Uiteraard zullen zij niet in een College van Beroep worden ingedeeld als zij dezelfde zaak al bij het College van Toezicht hebben beoordeeld.

Leden

Nevenfunctieregister

Het nevenfunctieregister geeft aan welke andere functies de leden van het College van Beroep vervullen. Het registreren van nevenfuncties is van belang om (de schijn van) belangenverstrengeling tegen te gaan. Hieronder vind je het overzicht van hoofd- en nevenfuncties van de leden van het College van Beroep.

Lijst van hoofd- en nevenfuncties Colleges

Aan - en aftreedschema

Leden van het College van Beroep kunnen 4 jaar na benoeming herbenoemd worden voor nogmaals 4 jaar. Via onderstaande link kunt u het aan- en aftreedschema van de leden van het College van Beroep inzien.

Aan- en aftreedschema